Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 6. februar 2014

Nå står ikke verden til påske....!

Jeg har nemlig sydd tights til MEG! Det fortjener nesten  en aldri så liten applaus syns jeg. 
Sort og hvitt i grafiske mønster er det siste på stoff-fronten herfra og jeg digger det! Stoffene under er bestilt fra The buppa brand i Sverige. Fantastisk kvalitet og god service. 
Så her er altså tights i str L vil jeg tro. Jeg skal få laget en i str M også og muligens kan det være jeg åpner for å sy for salg av denne modellen. Det må isåfall bli i andre stoffer/evt at leveringstiden blir noe lengre og jeg får bestilt opp mer stoffer. (Det går mye mer stoff til voksenklær merkelig nok...;)) 
Prisen pr tights i voksenstørrelse blir 490- send meg en Mail om du er intr. så tar vi det derfra. 


Og så var det pannebånd i damestørrelse. Utrolig herlige med fleece innside. Disse koster 200 pr stk og er du på instagram kan du vinne 2 slike i min giveaway der. 

2 kommentarer:

SiriR sa...

Så kule tights! Gøy å sy noe til seg selv innimellom:)

Elisabeth sa...

Stilig tights!
Også likte jeg godt jakken din - strikket selv?