Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 11. februar 2014

Heilt spesiell holder sykurs!

8.mars skal jeg holde sykurs hos Lisi-design på Jærhagen. Gleder meg veldig og tror det blir gøy! Kurset starter 12 og varer til klokka 17 ca. 
Det koster 495 å delta og det inkluderer lett servering. Ønsker du å kjøpe materialpakke koster det 100 kroner og du velger str og kjønn. 
Du behøver kun å ha en vanlig symaskin og tvillingnåler for å delta på kurset, men de som har covermaskin og overlock tar selvsagt med det. Om noen vil prøve å sy  på cover/overlock er det muligheter for det også. 
Påmelding og mer info til lisidesign@kleppnett.no 

Ellers har jeg nå jobbet mer med tightsmønsteret mitt og er nå veldig fornøyd. Tights i voksenstørrelse kan bestilles og koster 490 pr stk. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hva slags nivå passer kurset for?

Heilt spesiell sa...

Både nybegynnere og de som ønsker mer tips om cover/overlock

Anonym sa...

Har hørt mye skryt om kurser du holdt på Jærhagen! :) Holdes snart et nytt kurs? Jaaaa..;-)

Señorita Montaña sa...

Du vil ikke holde kurs på Nøtterøy da?! Flinka!