Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 13. august 2013

Syrom

Idag har jeg fått meg klippebord og mer hyller på syrommet. Knærne mine var lei av å krype rundt på gulvet for å tegne og klippe mønster og jeg trenger alltid mer hylleplass...merkelig nok.. 
Syrommet er ikke så stort og med skråtak var det greit med hjul på klippebordet så kan jeg skyve det rundt som jeg vil. 
Her er bilder av både bord og syrom. 
8 kommentarer:

Gro sa...

Kjenner at jeg er litt misunnelig på syrommet ditt. Jeg har symaskin i stua, og stoffene mine i plastkasser på gjesterommet/roterommet. Godt vi ikke har gjester så ofte. :-)

mamma i nord sa...

Det var jo en kjempelur løsning på klippebord. Skal ta med meg den ideen når jeg en gang får syrom.
Nå for tiden sitter jeg på kjøkkenet, og da blir det ikke mye gjort.
Fryktelig kjedelig å flytte maskinene opp å ned av bordet.

LilleRosin sa...

For et trivelig syrom! Er klippebordet ditt Expedit på hjul? Og hvilke arbeidsbord er det du har? Jeg skal ordne på mitt syrom også :)

Lykke sa...

Wow, så lyst og fint! Og ikke minst ryddig!!

Manja sa...

Så utrolig fint! Skjønner godt at du trives der!

od Andulky sa...

Åh så fint!!!

Cino sa...

Lekkert! Og praktisk!

Alohagirl sa...

Så flott- lurt med klippebord, dessverre har jeg nå kombinert hobby- og gjesterom så har fått mindre plass. Synes boken din er super og har endelig fått testet overlock maskinen jeg kjøpte i fjor sommer ordentlig...

Har et spørsmål til sytråd. Jeg bor i nærheten av stoff og stil, noe som gjør det praktisk å kjøpe deres tråd. På diverse forum så ser jeg at syere ikke anbefaler denne tråden. Jeg ser jo at den loer endel, men gjør det noe?

Hvilken tråd bruker du? Jeg ser du har mange som ligner på S&S trådene.