Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 8. august 2013

Joggedress


Til en flott lyslugga gutt vi kjenner er dette settet blitt til. Favorittstoffet til mange smågutter med monstertruck på kommer fra Sydilla og det grå stoffet til buksa er French terry og kommer fra Textart. Sistnevnte minner om isoli men har løkker på baksiden. Den er super myk og akkurat passe tykk- dvs litt tynnere enn vanlig isoli. Denne danker glatt ut velour og jeg elsker å sy i dette stoffet. Knappene er selvsagt fra Lykkedragen. 

Mønster på genser og bukse får du i boka vår "Heilt spesiell og Jubel" som kommer ut 10.september i år. 
Den koster 389 kroner og du kan forhåndsbestille den ved å sende sms JUBEL til 2030. Ingen kommentarer: