Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 10. februar 2013

Jeg er her!

Og jeg syr fremdeles;) Men tiden til å blogge er dessverre litt knapp om dagene. Jeg og Ane (Jubel) holder på med siste innspurt på boken vår og denne uken kommer hun en tur hit slik at vi får jobbet litt sammen. I morgen skal jeg ta bilder til syskolen vi skal ha i boka og er så heldig som får samarbeide med fotograf  Kristofer Ryde om disse (Negative ). Blir spennende å se om vi klarer å gjøre bildene og beskrivelsene så enkle og lettfattelige som mulig.
Her er en oppsamling av de siste plaggene jeg har sydd.

Heldrakt til ei lita nyfødt snuppe. Herlige stoffer fra Gekko. Pyntet med coversømmer.
 
Søt hjerteknapp fra Lykkedragen.
 
Gave til en kompis av Anton. Buff og baggylue sydd av Sydillas herlige monstertrucker.

Body sydd av stoff fra Fabelbå "nøtteliten"


Størrelseslapp fra Lykkedragen

To baggyluer med skygge. Stoff fra Sydilla og Jofotex.

Body sydd av stoffer fra Jofotex.
 
 
Body i str 5-7 år. Stoffer fra Sydilla og ensfarget jersey fra Jny design.
 
 

8 kommentarer:

Nina sa...

Jeg har en overlockmaskin jeg nesten ikke har brukt - en dyr sådan også. Hadde store planer om å begynne å sy klær til små, men kicket har liksom ikke satt inn. Dette må jeg i hvert fall lære meg før jeg blir bestemor en vakker dag. Jeg har sydd mye hele mitt liv - og har grunnkurs søm fra kjole- og draktsøm-utdannelsen - som jeg gikk på før lærerhøyskolen - men trikotsøm - not. Der har grensa gått - og den har jeg lyst til å sprenge!
Lykke til - da venter jeg spent på boka deres ;).

mumi sa...

Så masse flott du har sydd, som vanlig. det er virkelig inspirerende å se hva du tryller frem. La forresten akurat ut to sett nå som er veeeeldig inspirert av deg :)

Smaksfavoritter sa...

Her var det virkelig mye flott! Lykke til med bok!

mamma i nord sa...

Så mye flott, og koselig å se aktivitet fra deg.
Ser virkelig frem til boken kommer, for om jeg ikke får flere egne barn å sy til, så skal jeg bli bestemor til sommeren, og kanskje det kan gi meg ett spark bak til å ta opp syingen igjen.

Klem Tanja

Elisabeth sa...

Så mye fint du har fått tid til da! Deilig den øverste heldressen! :-)

LilleLeo sa...

Masse fint du har laget! :) Jeg gleder meg også til boken, om jeg kjenner dere rett blir den nok kanonfin!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Fant nettopp bloggen din.så mye fint du lager!! Syns det er så fint med åpning i halsen som er foran og nedover på boden! Har så lyst å finne ut hvordan det gjøres...vet du om ett mønster som det vises, eller har du bare funnet det ut selv?
Helsing Rigmor