Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 4. januar 2013

Nytt år- nye SYmuligheter:)

Godt nyttår alle sammen! Håper dere har fått feire med familie,kos og god mat. Vi har hatt en herlig jule og nyttårsfeiring. Her kommer de siste bestillingene/gavene jeg har fått ferdig.

Lue og buff i str 2-4 år. Stoffet kjenner nok de fleste igjen og kommer fra Sydilla.

Body  i str 6 år. Denne skal få følge av matchende ribb-bukse om ikke altfor lenge.Husker ikke hvor jeg kjøpte stoffet- det er veldig fint, men nå er det helt tomt.
(400 )


Sett med knytebukse og body i str 98. Stoffer fra Sydilla og helt mørk velour kommer fra Jny. Jeg syns det myket opp litt og matchet bra det sorte monstertruckene da jeg brukte brun velour istedetfor sort. (500 for buksa og 280 for bodyen.)
Fin effekt med kontrastsømmer på lommene.


4 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Fiiiine klær som alltid, buksa var knalltøff:).

Barbro sa...

Så herlige klær og så herlige stoffer! Smilet kommer på plass når jeg titter innom her :D :D

LilleLeo sa...

Kanonfine! :)

rockefår sa...

Heisann, har boka deres kommet ut ennå?
Jeg vil ønske meg den av mamma til jul, og da må jeg kanskje snart skrive den på ønskelista , ellers får jeg sikkert en gammel ubrukelig ho har kjøpt i en eller annen bokklubb..... Har en haug slike og kunne heller tenke meg noe i min smak;-)

fine klær som vanlig forresten