Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 6. desember 2012

Litt mer fra symessa.

Vi solgte også knytebukse og bodymønster på messa og i den anledning sydde jeg opp noen sett med litt ulike detaljer og tips til variasjon.
Først ut er ett sett med herlig frottestoff fra Jofotex, "Katten med støvlene" jersey fra Fabelblå og ribb + interlock fra Sydilla.
Det lille ekstra får man ved å pynte litt på sømmene:


Dette stoffet er virkelig en av mine favoritter. Settet er Anton sitt og jeg gleder meg til å prøve det på han.

Ribb på ermene og i halsen istedetfor kanting.


Ett sett til- her er frotte`og jersey fra Jofotex og Ribb+ interlock fra Sydilla.
Biser forann på buksebena med baksiden av trippelsøm på coverpro maskin.Neste sett er sydd av jersey fra Textart, interlock,ribb og velour fra Sydilla.
Her er sidene i buksa kantet sammen med kantebånd for å få en anderledes effekt. Bodyen er mitt vanlige mønster men ribb på ermer.Nok ett sett til Anton sydd for en tid tilbake og allerede godt brukt.
Isoli fra Stoff og stil, Jersey fra Jofotex og ribb+ interlock fra Sydilla.
.


8 kommentarer:

Barbro sa...

Tar av meg hatten!! Sååååå utrolig masse flott; design, farger, sammensettinger og ikke minst dyktig og gjennomført søm! :D Kjempelekkert :D :D

BirjitB sa...

Her var kjempe masse fint! Så flik du er!=)

Silje sa...

Utrolig mye flott som alltid!!!

Shamu sa...

Nyyydelige plagg, nyydelig søm og supergøy design! Du er så flink!! :-))

Heidi sa...

Utrolig flott Kristin :) Digga det siste der altså!

Elisabeth (frøkna og frøet) sa...

Enig med de andre; utrolig fine plagg! Min favoritt er det brune og gule settet (nr 2)

Manja sa...

Så utrolig mye fint du syr! Jeg er skikkelig imponert!

Astrid sa...

Utrolig mye fint du lager. Takk for all god hjelp og tips på Symessa før jul. Jeg har endelig fått taket både på coverproen og kantebåndapparatet. Jeg kjøpte både body - og knytebuksemønsteret av dere. Flotte mønster, plaggene sitter godt. Jeg gleder meg utrolig til boka kommer. Du kan se resultater av mønstrene jeg har brukt på bloggen min janomine.blogg.no