Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 2. desember 2012

Heilt spesiell og Jubel på symesse!

Da har jeg fått landet litt etter noen flotte dager i Lillestrøm. Jeg og Ane (Jubel) har stått litt på stand sammen med Gyldendal og så hadde vi en liten demo med noen teknikker vi bruker mye i boka som kommer neste høst. Tuuusen takk til alle dere som kom kom bortom standen vår og som ivrig fulgte med på demoen vår og laget god stemning. Vi er ikke vant til å holde demo og workshop så dette var skummelt for oss og vi grudde oss litt i forkant- men det var jo bare GØY! Så neste år kan vi kanskje lage en workshop der folk får sy noe selv.
Det er første år vi har egen symesse i Norge og jeg var positivt overasket! Venke på Sydilla er en av de som har jobbet og stått på for å få dette til og hun klarte det med glans! Neste år er det garantert enda flere utstillere med og jeg vedder på messa vokser fra år til år.

Jeg har ikke hatt tid å blogge så mye i det siste- travelt opptatt med å klippe til materialpakker og sy opp klær til standen vår.

Her skal dere få se ene settet som vi også solgte materialpakker til. Her har vi brukt størrelseslapper,vaskeanvisningslapper, og knapper fra Lykkedragen, Isoli, ribb og interlock fra Sydilla og mønstrete jersey fra Fabelblå. Vi solgte disse som materialpakker på messa der alle deler var ferdig klippet med arbeidsbeskrivelse oppi og alt du trenger slik at det bare er å sette igang å sy!


Vi viste på demoen hvordan vi kanter sammen genseren med coverpro maskin.(Har du ikke cover maskin så går det fint med tvillingnål)


Og hvordan vi liker å bruke trippelsøm på cover maskinen til fine detaljer.
(Har du bare vanlig maskin kan du bruke en pyntesøm f.eks.)

Vi hadde to til sett som vi sydde og solgte materialpakker til. Disse skal jeg vise frem etterhvert men har de ikke hjemme her akkurat nå. Vi har ikke solgt ut alle materialpakkene så om du har lyst å kjøpe sender du meg en mail. Pris er 500 inkl porto pr sett.

7 kommentarer:

MonO Mod Marit sa...

Kjempeflorr sett, og så morro å høre at messa var vellykket.
Lykke til videre med boka og alt sammen! :)

Prinsesse Mari sa...

Jeg gleder meg til å sy settet jeg kjøpte. Har rett og slett tenkt å bruke det for å bli kjent med covermaskinen min, så det blir et prøv og feile prosjekt! :) Veldig gøy å skravle litt med dere. Satser på at jeg treffer dere igjen på samme sted neste år.

Silje sa...

Det settet var bare kjempe tøft! Nesten enda flottere i virkeligheten!! Tusen takk for flotte tips med coverpro'en, og ikke minst papir-remsa du brettet til meg <3

Elisabeth sa...

Det var veldig hyggelig å hilse på og se dere i aksjon! Takk for titten og gode tips :)

knuffel sa...

Hyggelig å stå på stand sammen med dere :)
Gleder meg til boka kommer.

rockefår sa...

Så bra at det var en flott messe - med godt besøk!

Jeg kom meg ikke avgårde, det er jo et lite stykke herfra... og med jobbehelg og krav om å ta med minst en unge så var det desverre ikke så lett å få til.

Men flotte materialpakker dere har laga - fint sett med fine detaljer!

Ann Kristin sa...

Kjempe fine sett. Gleder meg sånn til boken deres kommer ut.