Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 4. september 2012

Ugler til høsten.

Idag har jeg sydd ett sett til ei skjønn jente jeg vet om. Jeg har faktisk vært så heldig å få klippet håret hennes også en gang;) . Raglandsgenser, ribbukse og matchende baggylue. Sydd av velour fra Jnydesign, interlock fra Sydilla og herlige ugler fra Jofotex. Som nevnt tidligere er den kvaliteten som er på uglejerseyen til Jofotex min favoritt av alle stoffer jeg har sydd av ..til nå;)
Det blir helst å jobbe med bokprosjektet til meg og Jubel for tiden. Snart skal vi ha den første fotoshooten og da setter jeg meg på flyet til Oslo sammen med Annika som skal få lov å være modell.
Ellers ser jeg veldig frem til 30 November for da begynner symessa i Lillestrøm. Første året hvor vi som syr og kanskje strikker litt får vårt eget område i kunst og håndtverk delen av messa. Det blir stas, jeg har booket flybiletter allerede- kommer du?


Det er ikke alltid lett å treffe akkurat der man skal når en syr med trippelsøm på baksiden av ett plagg. Jeg måtte sprette opp noen ganger, men ble fornøyd til slutt.


Skal man pynte med jukse- topcoversøm og kante i halsen må man lage ett hakk istedetfor å sy sammen halsen i ene raglandsømmen til slutt. Det øver jeg meg på nå for tiden- hakket må ikke være for stort for da blir det hull eller stoffet snurper seg sammen. Veldig gøy å prøve ulike metoder da blir syingen mer variert selv om plaggene kanskje er basic i utgangspunktet.


Store gode lommer til mange små skatter:

350 for lua, 450 for buksa og 400 for genseren.

5 kommentarer:

Heidi sa...

Digger også de uglene :)

Har du testa å overlocke sømmene i stedet med utkobla kniv? Har ikke testa, men har tenkt!

Heilt spesiell sa...

Heidi: Jeg har også tenkt men ikke testa..hehe:)

Elin på landet sa...

Utrolig stilig! Ugler er så morsomme!

od Andulky sa...

Grymt snyggt!

A little bit of me sa...

Vi er kjempe fornøyde!
Ugler er kult!
Tusen takk, snille, flinke deg:)