Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 30. august 2012

Min favoritt butikk..

...heter Polarn o pyret. Selv om jeg syr klær selv så er mesteparten av barna sine klær fra Polarn o pyret. Spesielt yttertøy derfra har vært en hit og brukes flere sesonger samt går i arv. Det er en av de få plassene jeg syns kvaliteten er bra nok og de har en fargerik stil akkurat slik jeg liker. Derfor var jeg ikke vond å be da jeg fikk tilbud om å teste nettbutikken deres og skrive erfaringene her på bloggen.
Jeg kjøper aller helst klærne i butikken deres i Stavanger men det er jo veldig greit å kunne netthandle litt også innimellom. Enkelt å greit og ikke minst så gikk det kjapt.
Annika startet første skoledag med antrekk herfra (genser og bukse):


Her finner du netbutikken:)1 kommentar:

Hegeslilleboble sa...

Kjempetøff Annika i flotte klær!