Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 17. juni 2012

Herlig fargeklatt!

Dette stoffet er også fra Gekko. Stoffet er så mye i seg selv at jeg syns det er gøy å kun matche kantene i en av fargene. Denne gang ble det rødt for jeg syns nemlig reven var så søt!
Igrunn er det ett perfekt unisex stoff men jeg har laget litt feminint preg med rynker på armene og tunikalengde som skrås litt ut nederst.
Det er samme mønster som t-skjortene under her bare gjort om litt.
Det er herlig å sy fargeglade klær og la barn være barn ikke små voksenkopier. De blir tidsnok voksne så hvorfor ikke la de leke litt mens de kan?
Str 122 på denne og sannsynligvis en bursdagsgave...;)

Se bare hvor fornøyd Mikkel rev ble da han fikk følge av røde kanter!


Rullefald og strikk på undertråden:

Sist ett actionbilde av Annika i sin "mushroom"t-skjorte.
Jeg er superfornøyd med passformen på t-skjorta. 


6 kommentarer:

mumi sa...

For en deilig fargeklatt:) Enig med deg, la barn være barn så lenge som mulig. Liker godt stoffet, har det liggende selv, ble veldig fint med de røde kantene :)
Og så skjønn Annika ble i sopp T-skjorta si :) Jeg har ikke kjopt soppstoffet enda, men det var veldig fint i bruk så kanskje jeg må ha litt :)

Oh so cute! sa...

Nydelig skjorte! :) Jeg har heller ikke gått til innkjøp av soppstoffet..sendte avgårde en bestilling til Guro senest i morges, men angrer nå på at jeg ikke kjøpte litt av dette stoffet. Irriterende!
Annika var super fin i denne!

I en Sving sa...

Så flott tunika og tskjorte. Herlige bilder på stoffet da. Skikkelig eventyrlig :)

MinaMirakel sa...

Åh vad fint, jag är lite kär i svamptyget!/Åsa

Gekko sa...

Åh, du tryller jo! Helt enig i at det var kjempefint med rødt til skogens dyr, og veldig søtt med de ermene til!
Og pia di var jo helt skjønn med lilla sopper da! Jeg har sydd til meg selv av det samme stoffet, men har ikke fått tatt bilde av det enda :-)

stines gullfine sa...

Så fint! utrolig fin form, både på den og t-skjorta. Blei veldig søtt og fint med rynker på armene! Du er så flink, og jeg blir stadig inspirert :)