Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 2. april 2012

Litt av hvert

Den grønne bodyen er tilsalgs og de andre klærne er solgt..
Skyggeluene er populære både her i heimen og blandt de som har bestillt og tatt i bruk- det er gøy!
Litt "gamle" stoffer har jeg rotet frem og det er alltid kjekt når det er en stund siden man har sett på de og sydd av de. Egne mønster, stoffer fra Jnydesign,Cetho, Sydilla, Textart, Jofotex  og knapper som alltid fra Lykkedragen.
Str 92 på bodyer- jeg har brukt vidden til str 86 og lengden til str 92 denne gang for å få de enda tightere. Sommerdrakten er str 92 og lua er str 4-10 år


1 kommentar:

Kort og Søm sa...

Så mye fint du har sydd i det siste!

God påske til deg :O)