Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 31. mars 2012

Ett lite ras av skyggeluer, denne gang på en av de andre luemodellene mine som passer fint til litt mindre barn. Disse har knapp under haka og sitter godt rundt ørene. Sneglestoff og grønn jersey fra Tiljamid, prikker fra Sydilla og stjerner + elefanter fra Jofotex  Hjertejerseyen er en rest fra Cetho. Alle skyggeluene er str 2-3 år og den lille lua håper jeg er 0-6 mnd.
300 for skyggeluene og 250 for den andre.

lu


4 kommentarer:

I en Sving sa...

Så masse tøffe luer. De er så stilige de capsene altså :)

Jeg har en påske give-away på bloggen min så kom innom og bli med da vel :)

Therese sa...

Fy filler sååå knallkjekke huene e. "Tjorven" her hjemma blei skikkeligt søde men på sama tiå tøffe. De kjekkaste te nå ;-) (de andre har og vært kjekke altså...)

BoHo sa...

Knalltøffe huer du har sydd! Med skygge på og greier. Godt for unger som ikkje er så glade i solbriller:-) Mykje anna fint du har laga i det siste!

Ulla :) sa...

Du, jeg har et lite spørsmål til deg, siden du er så fantastisk flink! :) Jeg driver å syr sånne hjelmluer, og tenkte også jeg skulle bruke knapp i stedet for knyting. Ser at du setter bunnen av knappen i "hjørnet" på ene sida, men da blir spørsmålet mitt; hvor langt ute på ribben setter du toppen av knappen? Det varierer sikkert mellom størrelser, men kan du gi meg noen tips?? :)