Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 21. mars 2012

Storebror & lillebror

En bestilling på litt søskenmatching datt inn her om dagen. Kunden min hadde fallt helt for bilstoffet fra Sydilla og ønsket at jeg brukte det til deler av settet. Jeg kjøper somregel kun en meter av hvert mønstrete stoff slik at jeg skal slippe å bli lei stoffene og dette stoffet hadde jeg allerede sydd to sommersett av, men jeg fikk nok til armer på genseren + lommene og det ble akkurat passe igrunn. Joggedressen er str 98 og knytebuksa er str 74. Alle stoffer er kjøpt hos Sydilla.
Ser jeg var litt slurvete med å legge klærne rett, de skal ikke være skjeve da;)
Genser 350, bukse 450, knytebukse 390.2 kommentarer:

rockefår sa...

Så fin søskenmatch, flotte farger!

Silje sa...

Kjempe flott match. Blir nok noen flotte søsken som skal gå med dette :)