Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 13. mars 2012

Mer stjerner

Idag hadde jeg litt tid til overs innimellom klipping og farging og da tok jeg rett å slett turen hjem for å sy ett sett til en skjønn gutt jeg vet om. Herlig velour fra Sydilla og en rest med stjernestoff kjøpt hos Cetho for en god stund siden. størrelse 5 år på dette settet.


Og sist en sommerdress jeg sydde på søndag. Denne er lignende heldrakten jeg sydde til Anton, bare nå med stripete armer og hvite kanter.Stoffer her er fra Textart Str 92 og også denne til en skjønn gutt jeg vet om;)


Sist ett bilde av Anton i sin heldrakt;)
8 kommentarer:

Trastungen sa...

Nydelig gut :) Kjempe fine klede! Knall fint stjerne stoffet!

Snedig Snelle sa...

Så fine klær!! Elske stjerner! Og ein kjempesøt liten Anton :-)

MinaMirakel sa...

Så fint set, vilken fin livebild!/Åsa

Anonym sa...

Så herlige klær:)
Skikkelig storsjarmør du har.

Lene

LIV sa...

HEI!

SÅ FLINK DU ER!!!!!
GRATULERER MED KREATIVT TALENT! HER BLE JEG VELDIG INSPIRERT ALTSÅ!

HVOR FÅR DU KJØPT MØNSTER? ELSKET FASONGENE PÅ KLÆRNE DINE. LIKER Å SY SJØL OGSÅ, MEN DET BLIR MEST ENKLE TING. RETRO-FASONGENE DU BRUKER ER SÅ KULE, TROR JEG SKAL SENDE DEG ET OPPDRAG EN DAG JEG HAR TID...

DU HØRER FRA EG IGJEN...

MVH LIV

Heilt spesiell sa...

Liv: Mønster lager jeg selv som oftest- det er ikke lov å sy for salg av mønster man kjøper derfor må de tegnes selv. Mitt bodymønster har jeg tegnet opp og selger, det kan du kjøpe dersom du sender meg en mail.

Elisabeth sa...

Klærne dine er kjempeflotte, også synes jeg du syr så fint!
Inspirasjon til meg som har et stykke igjen.

Brita sa...

Hei, liker joggebukse-fasongen din så godt. Har du mønster for salg på de?