Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 9. mars 2012

Sist ut idag

Det er utrolig gøy å ha en liten på 1,5 år å sy til. Og siden de vokser så utrolig kjapt må jeg rett å slett bare nyte det mens jeg kan. Derfor har jeg sydd nok ett sett til Anton idag.
Herlige snegler fra Tiljamid og matchende jersey fra samme sted. Hilco isoli fra Sydilla og knapper som vanlig fra Lykkedragen. I livet på buksa og nederst på beina har jeg brukt stretch jersey, men har strikk sydd fast inni livet. Str 92.
Nå gleder jeg meg til å prøve det på min lille turbo imorgen.


7 kommentarer:

Tilla sa...

Heldige Anton:) Veldig fine fargekombinasjoner!

Gro sa...

Ja, lekkert!

GullKorn - blogg og nettbutikk sa...

Kjempestilig:) jeg har også ei på 14,5 mnd, så kjenner til det;) kjempefint sett:)

Ikuinen vauvakuume sa...

Hälsningar från Finland! Jag brukar läsa din blogg ofta. Jag tycker att dina färg och tygkombinationer är altid lika lyckade! Tycker!

Håndlaget av InaPina sa...

Utrolig flott sett. Og så produktiv du er om dagen, blir helt imponert jeg.
C

MinaMirakel sa...

Jättefint, så snyggt med pressvecken!/Åsa

knuffel sa...

Herlig sett :D