Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 9. mars 2012

Nye stoffer i heimen:)

Og da må jeg jo bare forte meg å sy litt til Annika og Anton. Sommerklær står på tapetet denne regntunge fredagen. Først ut er en herlig sommerheldrakt til Anton i str 92. Stoffet kommer fra Tiljamid og er skikkelig deilig kvalitet. God strekk i stoffet men alikevel fast og enkelt å sy av. Knapper fra Lykkedragen pynter opp.Nest ut er sommerkjole og sykkelshorts til Annika. Dette stoffet hadde jeg ikke så mye av og siden kjolen er litt kort tror jeg det blir ok med en liten shorts under. Dette stoffet er jo bare fantastisk fint. Det er bambus og spandex og derfor veldig stretchy og litt tungt. Litt vanskelig og sy av men jeg tipper Annika kommer til å elske å ha det på- utrolig mykt altså. Kjøpt hos Tiljamid

2 kommentarer:

rockefår sa...

Herlig og sommerlig, fine plagg med flotte stoffer!

Trådsnella sa...

åhh dette stoffet var vakkert!! Er det en egen oppskrift?
skulle veldig gjerne hatt mønster på en slik kjole til minstemora mi!!