Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 16. februar 2012

Moro med bise`bånd.

Snilleste Jubel har vært på handletur og kjøpt inn bise`bånd til meg og til og med noen herlige med prikker! Hvor gøy er ikke det? Så jeg har kost meg med en liten søt forklevest. Lommen pyntet jeg med disse kjekke bise`båndene og jeg skal jammen meg bruke det mer til å pynte opp plagg med.
Akkurat denne kjolen måtte kantes med ribb istedetfor interlock og derfor noe styr å kante med, men jeg kom i mål. Størrelse 62 på denne.
2 kommentarer:

Annwes sa...

Så tøft det var med bisebandet, blir spennande å sjå kva du sy med slik pynt seinare:) Moro å sjå barna dine som Tante Sofie og Emil i det andre innlegget, herlege barn (og flotte kostyme)!

knuffel sa...

En herlig sak det der :D Lurer på om jeg må teste mine bisebånd snart også :)