Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 16. februar 2012

Body og joggebukse

Denne gang til Anton. Myke gode barnehageklær. Denne velouren er fra Textart og må være blandt den mykeste som finnes. Jeg elsker fargen som er superfin sammen med f.eks rødt og blått slik som her. Jeg hadde ikke så mye velour igjen, bare en liten rest så det fikk bli en matchende stripe på bodyen for å lage settet helt. Interlock er fra Sydilla og ribb fra Jofotex tror jeg. Bise`bånd fra Stoff og stil. Ikke enkelt å kante med ribb syns jeg, for sømmen bak blir ikke så jevn, men noen ganger må jeg bare siden Hilco ikke har alle fargene jeg ønsker meg i interlock..


Str 92 på dette settet.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Som alltid like imponert over det du tryller fram!

makrill sa...

gillar byxorna massor!!

Annwes sa...

Tøffe detaljar, med velourstripa over brystet og bisebandetder og i buksa! Flotte plagg som vanleg!