Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 26. februar 2012

Monstertrucker!!

Dette stoffet har jeg gledet meg til og endelig var det her akkuratt tidsnok til at jeg fikk sy av det nå i helga. Alle stoffene er fra Sydilla . Det prikkete stoffet er også derfra og matcher kjempefint.
Størrelse 56 og det er bare sååå lite.. jeg blir bekymret hver gang jeg syr så smått for jeg klarer ikke å huske at mine barn noen gang har vært så små..
Dette er en gave til en nyfødt liten prins og jeg må nok skynde meg å gi det bort slik at de kan få bruke det noen uker.
Buksa har selvsagt press i... ikke noe rusk her i gården;)


En gensere i str 74 ble det også til den nye verdensborgeren. Her er det stoffer fra Textart . Skikkelig myke og god stretch jersey som jeg også kantet med for å få en litt anderledes effekt. Ikke så lett å kante med men det går..:)


2 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Så fint, jättesöta byxor!/Åsa

Ulla :) sa...

Æ lure på hvilken type stoff du bruke te å sy bodya med? Vanlig bomull e jo itj akkurat så mjukt.. Og så e det jo så tynt! Tenkt mæ en tur på Stoff & Stil snart, greit å ha litt peiling :)