Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 23. februar 2012

Mens vi venter på våren..

..får vi sy noen vår og sommerkjoler.  . Alle stoffer og pyntebåndet kommer fra Textart.  Jeg var så heldig å fikk besøkt butikken hennes igår og der var det mye lekkert. Jeg kjøpte stoffene til begge kjolene der og itillegg fikk jeg med meg masse herlige stoffer fra Liandlo. Astronauter og matchende striper og ikke minst det herlige stjernestoffet. Må nok handle enda mer godbiter derfra men når man tar litt og litt er det enklere å forsvare...;)
Første kjole ut er bestillt til ei lita jente på 3 år. Mormoren hennes ønsket en kjole som gikk i lysegrønt eller i brunt og rosa. Denne er jo ikke bare lysegrønn da så vi får se om hun liker den, viss ikke er det alltid en annen liten tulle som kan få den. Enkelt singoallamønster og strikk i armer og hals + en søt blonde nederst. Blir nok perfekt til ei barbeint snuppe i sommersolen. (som vi fremdeles har ett håp om kommer i år... )Kjempeherlig stoffkombinasjon syns jeg.


Neste kjole ut ble skikkelig sprek i farger/stoffer. Denne gang har jeg brukt ett mønster fra Onion. Er egentlig ikke heeelt fortrolig med mønsteret så mulig jeg skal lage min egen variant en gang. Størrelse 122 og tiltenkt Annika. Får se om hun liker den når hun kommer hjem. Må nok sy ett matchende hårbånd til isåfall. Armene er litt morsomme da, skikkelig "engle-armer".
Ettpar actionbilde på tampen;) 
5 kommentarer:

A little bit of me sa...

Så flink du er (som alltid) :)
Nydelige kjoler!!

Gro sa...

Liker englearmekjolen, veldig søt!

Frihet sa...

Deilig sommer!!! Som vi gleder oss!!!

Flotte kjoler og søt modell!!

Hegeslilleboble sa...

Herlige kjoler!!

I en Sving sa...

Så flotte kjoler. Den nederste var jo helt super da. Om den var voksen størrelse kunne jeg glatt ha brukt den :)
Ha en super helg :)