Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 8. desember 2011

Heldrakter til jul

To dresser sydd på bestilling. Den blå er i str 74 sydd av herlige ugler fra Jofotex , interlock fra Sydilla og prikker fra Textart. Den gul/grønne er str 80 og sydd i Metsola frotte`fra Textart og flodhestene fikk jeg av mine foreldre da de var i Danmark i sommer. Også her er interlock fra Sydilla og Hilco.
(480 pr stk )


Sist ut en lue i skilpaddestoffet fra Mina små. Aller siste rest av stoffet...kanskje jeg må bestille litt mer? Ihvertfall om det kommer i andre farger. Denne blir nok en gave til en eller annen. Den er ikke foret så den passer bra til vår/sommer lue og er vel str 1-2 år ca.


6 kommentarer:

Kaoz sa...

Herlige bebisklær i flotte stoffer <3

od Andulky sa...

Helt underbara!

MinaMirakel sa...

Vad fin den med ugglor är!/åSA

HobbyMegHer sa...

Herlige klær, som alltid!
Du kombinerer stoffene så flott!!

Ha en fin lørdag! =)

LilleLeo sa...

Fantastisk fine kombinasjoner!

Eli sa...

Så mye fint!! Likte særlig den gul/grønne heldressen, skikkelig stilig!!