Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 22. desember 2011

En "musekjole"

Idag har jeg lekt meg med ett skikkelig herlig stoff fra Liandlo . Etter hva jeg har forstått er det tatt fra en barnesang, men jeg tror ikke vi har samme sangen i Norge. Uansett stoffet er jo bare skjønt og da jeg spurte Annika om hun kunne tenke seg en kjole av det var svaret JAAA!!
Jeg hadde en rest med grå velour som jeg synes matcher helt perfekt. Velouren er fra Onion og kjøpt hos Masker og sting . Kanter og ribb fra Hilco og Sydilla og prikken over i`en to knapper fra Lykkedragen .
Mønsteret på kjolen er eget og str 5 år.Jeg testet en ny effekt med strikkblonder. Det ble riktig så søtt syns jeg så det kommer jeg nok til å bruke mer fremover. Strikkblonder får du kjøpt hos Bibbis .

Baksiden er også musestoffet.


9 kommentarer:

Kaoz sa...

Fantastisk fin kjole <3 Herlig snitt, farger og stoffer. Blir nok en favoritt :)

duBedåre sa...

Utrolig flott kjole! Herlige farger og stoff, fin modell. Den som bare var en liten pynteglad jente... (o:

LilleBeth sa...

Fantastisk!!! Må nok ha en slik en i str. 104!! Hvis du orker!! :-)

Hegeslilleboble sa...

Så skjønn! Tenker hun kommer til å trålgå i den;)

Løvebrøl og Apestreker sa...

Kanonflott! Utrolig fin gråfarge! Ha en riktig god jul! Og jeg håper du syr masse i 2012 også, og blogger om det. Bloggen din er kilde til mye inspirasjon!

Gunn Astrid Øfsti sa...

Denne var helt topp!!!!Har lagt meg til som følger hos deg, og så har jeg lagt deg til som link på siden i min egen blogg, slik at jeg alltid kan følge med på alt det flotte du lager.

LilleLeo sa...

Åh, den var fiin! Musestoffet var virkelig herlig!

LaLa`s Loft sa...

Hei....
Fant deg helt tilfeldig nå, en tidlig morgen. Å jammen må jeg si her var mye lekkert :) Da er det bare å legge deg i blogglista mi :)Gleder meg til å se mere :)

God romjul :)

Anonym sa...

Kjempe fint! textart har og noge fra liandlo nå ;)