Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 18. november 2011

Noen luer , skjørt og ei gla`bukse.

Først ut ei gla`jente også faktisk;) Enn så lenge er mor sine kreasjoner poppis og hun vil bli frisør når hun blir stor og  hun vil sy klær på fritiden- man må jo bare nyte det sålenge det varer..;)
Mange har sydd disse luemodellene og slikt smitter så det var ned på alle fire for å tegne mønster. Ble bra til slutt.Ett skjørt uten eier i str 6-7 år. Siste rest av Lime feer som nok er favorittfargene av sydilla sine festoffer.
Tilsalgs 300+ porto


Dette var egentlig første luemodell og den ble litt stor til Annika. Hun er ca 52 cm rundt hodet så denne er nok str 54/56. Tilsalgs 250 kroner+ portoBabymodell med knapp under haka. Denne er lillekusinen sin.Gla`bukse som er sendt nordover og ligger klar til ei tulle som er ventet til våren. Deilig frotte`fra Texart.


Sist er jeg nominert med to sett klær jeg har sydd på utfordringsbloggen. Kjempestas. Ett gavekort fra Tonje brodering hadde jeg ikke takket nei til. Vil du se bidragene og legge igjen en stemme kan du gå inn her

2 kommentarer:

knuffel sa...

Flotte ting!

Julebord sa...

Kjærlighet denne bloggen, holde oppe det store arbeidet ønsker deg alt godt...

Julebord