Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 19. november 2011

Heldrakt med bestefarsåpning

Jeg ble tipset av Jubel om en ny variant halsåpning som hun fant tutorial på hos Krimskrams . Kjempeflott tut og jeg satte igang å sy. Jeg syns det var vanskelig å vite akkurat hvor sømmen på baksiden av kantebåndet skulle gå for å få det fint og for at det ikke skulle bli hull etter litt tids bruk, men syns jeg fikk det bra til slutt. Må innrømme at det gikk med ett par testforsøk underveis.
Denne er barselgave og str 56. Stoff fra Cetho og interlock til kantene fra Sydilla og ikke minst herlige knapper fra Lykkedragen.
Eget mønster som jeg er kjempefornøyd med.9 kommentarer:

Anita Cecilie sa...

Kjempe flott. Denne digget jeg.

Hegeslilleboble sa...

Knallfin, herlig stoff også:)

MinaMirakel sa...

jättefin!/Åsa

Anemone.made sa...

Superfin

rockefår sa...

Flott dress! Ja, var det ikke en bra instruksjon hos Krimskrams. Det er jo heilt fantastisk at ho la ut denne - jeg spurte pent om hvordan hun gjorde dette - jeg har bare prøvd en sånn som Kokalal har beskrevet - en enklere variant.

Men jeg har ikke kommet så langt at jeg har fått prøvd dette ennå, men du er jo alltid ultra effektiv.

Umulia sa...

Så fin den var:)

Anonym sa...

Knallfin!

Lilleplutt.no

swimzy sa...

Åhh utrolig søt!! :)

Kaoz sa...

HERLIG!!