Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 26. september 2011

Nytt bodymønster

Jeg har jo lagt det ene bodymønsteret mitt ut for salg og nå begynner det å poppe opp en haug med "Heilt spesiell" bodyer rundt forbi. Det er knallkjekt men nå har jeg sydd såpass mange selv også at jeg trengte litt forandring. Så idag tegnet jeg ett nytt med ragland og knapp forann. Jeg mikset det gamle bodymønsteret mitt med heldrakten og det ble perfekt. Stoff fra Gekko kantet med hilco interlock fra Sydilla. Prikken over ièn er knappene fra KAM og lykkedragen. De er litt strie å få opp men skit au de er jo så pene;)
Anton stiller som modell og størrelsen er 86.
Nydelige farger sammen. Dette stoffet er stilig å matche med alle mulige slags farger..rød,turkis,oransje,gul, lilla, lime, grønn...osv.

7 kommentarer:

Kristine sa...

Kjempefin bodymodell...

Linda sa...

Kjempestilig! Det ble en skikkelig flott detalj med knappen fremme, helt ulikt alle andre bodyer :)

Sissel B sa...

Denne bodymodellen var jo knallfin. Digger den knappelukningen i front. Du lager forresten veldig mye flotte klær. Veldig inspirerende for en såpass fersk syer som meg :)

MinaMirakel sa...

Jättefin modell!/Åsa

Gekko sa...

Kjempefin bodymodell, søt gutt og jammen likte jeg stoffet også ;-)

mamma i nord sa...

Kjempefin bodymodell på en skjønn gut.

Sirklene til gekko er utrolig kule.
Har litt av det selv liggende.

salige lavendel sa...

Du verden så fin den var!