Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 19. august 2011

Lillebror må også få nye klær...

...både vår lillebror og Hermine sin lillebror:)

Sett med knytebukse og to matchende bodyer skal sendes avgårde til Sarpsborg. Str 86 på alt.Det tok litt tid før jeg fikk det ferdig for jeg manglet rød interlock, men så orket jeg ikke vente på posten mer å fant ut at jeg kunne bruke matchende ribb nederst på bodyene og da hadde jeg akkurat nok. Mykt og godt rund lårene ble det også. Stoffer er fra Deerdot, Sydilla og cetho. (Body 280 pr stk, bukse 390)Nå har Anton hatt innkjøring i barnehagen og det har gått kjempebra. Jeg tror han kommer til kose seg masse i barnehagen fremover. Igår sydde jeg en ny heldrakt  til ham. Det må jo være verdens beste plagg for en liten kropp som utforsker verden. Str 92 og litt videre enn de jeg har laget tidligere.
Stoffet med flodhester har mor min shoppet til meg i Danmark. Jeg digger det!! Har også likt med gule og turkise flodhester. Jerseyen på armene er fra Texart.4 kommentarer:

Anette sa...

Kjempeflotte klær!!

Hegeslilleboble sa...

Knalltøffe klør, heldrakten var kjempeherlig!

Liten Lucky sa...

Oh vilka fina kläder!
Bara älskar biltyget, har du lust att tipsa mig om var jag kan köpa det?

Heilt spesiell sa...

Liten Lucky: Vet du jeg husker faktisk ikke..Kan det ha vært Myllymuksut bambus? Jeg aner ikke rett å slett.