Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 11. august 2011

Ett sett til skjønneste Hermine:)

Sist helg fikk vi besøk av en vennefamile fra Sarpsborg. Kjempekoselig. Vi pleier å treffes noen ganger i året enten når vi er på østlandet eller de er her. Hermine har hatt flere Heilt spesielle antrekk og det som er enda kjekkere å høre er at hun har en vennine som får arve klærne slik at de kan bli brukt av flere barn.
Dette settet er sydd av stoffer fra Sydilla. Vinterfrotte`fra Hilco tror jeg var en rest jeg kjøpte en gang. Litt vanskelig farge å matche egentlig men det ble fantastisk nydelig til det blomstrete isoli/sweat stoffet jeg nylig kjøpte. Moren til Hermine ønsket seg en jentete joggedress og slik ble det;)
Settet er str 104, 380 for tunika og 330 for buksa.

 Buksene har jeg rynket litt i sidene nederst. De er smalnet litt så det er egentlig en blanding mellom tights og joggebukse. Meedom har gode basis mønstre til bukser.


 Tunikaen har jeg smalnet litt inn rett under armene, da liker jeg fasongen best sånn.Armene er også rynket med strikk før jeg kantet de.

Jeg laget en ny variant forann med ett lite buet "sprund" (hm... hva heter det på norsk da..tror jeg har lest for mange svenske blogger..hehe Inspirasjonen er nok også svensk, sannsynligvis fra Kokalal/ Blomma åker vagn). En perlemors trykknapp ble prikken over i`en.

6 kommentarer:

Maria sa...

For et skjønt sett! Elsker fargesammensetningen!

mamma i nord sa...

For ett nydelig sett.

Digget fargene.

Ønsker deg en fin, fin helg.

Klem MIN

Janet sa...

Det der var virkelig fint. Nesten litt for fint til joggedress å være, men så er det jo gøy å være "helt spesiell" også da ;)
Heldige Hermine.

Kristin sa...

Så nydelig sett! Og du har virkelig god sans for detaljer som gjør plaggene til noe Heilt spesielt!

Kristine sa...

Nydelig!

Kristine sa...

Helt spesielt ;)