Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 4. juli 2011

"surrehåvevaseskit"

Jepp, det er meg!! Igår skulle jeg sy ei knytebukse på bestilling i str 86. Da jeg var nesten ferdig ser jeg på den at den såg veldig stor ut...og litt etter går det opp ett lys for meg: Jeg har snudd mønsterdelene bak frem slik at jeg egentlig har sydd bukse i str 98...
Jaja da har jeg en ekstra i str 98 til salg så da er det bare å hyle ut om du har en liten gutt på 2-3 år som kunne tenke seg en deilig knytebukse til barnehagebukse. (500 kroner+ porto)

Så var det på ann igjen idag å klippe riktig og her er resultatet. God og tykk velour sannsynligvis fra favorittbutikkene mine Cetho eller Sydilla. Ribb og interlock fra Sydilla. Halstørkle sydd av ribb slik at det matcher, og det ser ut til å fungere veldig bra for denne ribben er nokså tynn og myk.

3 kommentarer:

Shamu sa...

Denne var bare knallfin!! Og jeg elsker ribben. Jeg må ha sånn når kjøpeforbudet mitt er over.. hehe

Liten Lucky sa...

verkligen jättefina!!!

SiljeT. sa...

Eigaren av buksa og mora hans er veldig fornøgde! Superfin buksemodell og deilig stoff! :)