Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 3. juli 2011

Nytt kjolemønster

Idag har jeg tegnet nytt kjolemønster. Skal få flere størrelser etterhvert, denne er str 80. Jeg har jo litt dilla på den nye rynkefoten til babylocken så en liten volang nederst måtte til. Knyting på skuldrene lik knytebuksene. Ett matchende sjal/skaut ønsket bestilleren og jeg tror denne varianten vil fungere bra. Stoffer fra Cetho og interlocken til kantene og volangen er fra Sydilla.
(380 for kjole, 190 for skautet)


 På både skautet og kanten nederst er rullefaldsøm brukt. Perfekt til ei lita prinsesse!

4 kommentarer:

Liten Lucky sa...

oh vad gulligt!!!

MinaMirakel sa...

Jättegullig!/Åsa

Retro Elephant sa...

Fin färgkombination!

//Lina

Anette sa...

Et herlig sommersett ;)