Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 17. juli 2011

"Flode" på rumpa:)

Nok ett sett til minste tantebarnet mitt. Mammen ville bestille en bukse i samme sjanger som den syrinfarga jeg laget for litt siden. Denne modellen er litt videre og med litt annen fasong i halsen.  Samme prinsipp med knytingen. Dette er skikkelig herlige buksemodeller. Jeg har selv hatt flere til Anton og brukt de mye. Passformen er super og ikke for vid og stor samtidig som de små får god bevegelsesfrihet.
Som sagt så var det bukse som var bestillt ja men jeg måtte lage matchende body bare for gøy.Lang ribb på bodyen og smal fasong slik at den er super å bruke under buksa. Ribb i halsen på denne modellen som er tegnet etter inspirasjon fra en kjøpe-body vi hadde.
  En flodhest på bleierumpa blir kult syns jeg, så det måtte til på buksa:)
Buksa er str 74 og bodyen ca 68/74.
Stoffene er Isoli på buksa og Interlock til kanting begge deler fra Sydilla. Rød ribb fra Stoff og stil.

Ikke så lett å ta ett godt bilde av "Flode" , sikkert bedre når buksa er på vil jeg tro.

2 kommentarer:

Håndlaget av InaPina sa...

Et herlig og nydelig sett!
C

MinaMirakel sa...

Älskar rosa och rött!/Åsa