Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 16. juli 2011

En liten prinsessekjole....

...... til tante sin lille prinsesse ;)
Jeg fikk så lyst å teste ett mønster i nyeste Ottobre idag.
Stumme stoffer og jeg liker godt denne modellen- men som vanlig med Ottobre mønster er det alltid noen ting jeg må endre på. Strikkens lengde i armene passer ikke i det hele tatt, den må være kortere enn det som står ellers blir det null rynking. Måten å sy i strikk i hals endret jeg også. Her har jeg bretta ett skråbånd og sydd som løpegang på baksiden-dette blir mye penere syns jeg. Blir spennende å se om størrelsen er ok.
Jeg skal nok heller lage min egen kjolevariant inspirert av denne og med litt inspirasjon fra blandt annet Naima`s sine herlige kjoler.
Gøy å sy i litt bomull innimellom og  kantebåndet nederst er bare helt nyyyyydelig. Kjempelett å sy på pent og du slipper å stryke det flatt først. Alle stoffer og bånd fra Sydilla.


6 kommentarer:

Janne sa...

hærlig kjole og nydelige farger!! Lovley :-)

knuffel sa...

Nydelog kjole i herlige stoffer!

Oh so cute! sa...

Åh, så flott kjolen ble!! :)

Håndlaget av InaPina sa...

Du å du den kjolen ble flott!
C

MinaMirakel sa...

Underbar!/Åsa

{K * Design} sa...

Så underbar klänning, helt i min smak :o) //Kristin