Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 25. juni 2011

Min variant av singoalla kjolen.

Når våren og sommeren kommer syr nesten alle sybloggere singoallakjoler i ulike varianter. Disse er jo også super praktiske siden de brukes lenge, først som kjole og sist som tunika og topp. Perfekte til stumme stoffer selv om myke stretch stoffer også funker bra. Min variant har fått ribb i halsen og armene noe jeg syns ble utrolig fint. Det myker opp det faste bomullstoffet som forøvrig er av en herlig kvalitet. Begge stoffene er fra Sydilla. Denne gang fikk bestilleren velge stoff- morsomt siden det nok ikke er ett stoff jeg hadde funnet på å kjøpe men det ble jo bare helt perfekt til en sommerkjole.
Str 2-3 år og kan helt sikkert brukes mye lengre enn det også.
(450 kroner)Og sist, hold dere fast: en barselgave!! Ja det er endel babyer som har kommet den siste tiden og Heilt spesielle gaver det må til. Denne buksa er str 62 og sydd i frotte`fra Sydilla. Herlig og lettsydd kvalitet om man kan kalle noen form for frotte` det. Interlocken er også fra Sydilla.Lommer må til så lillegull kan gjemme smokken sin om hun vil;))


11 kommentarer:

Helena sa...

Singoallor är alltid lika fint!

Vilka fina namnlappar och visitkort du har ordnat!

rett og vrang sa...

Det var kjempelurt på kjolen! Kanskje jeg "stjeler" ideen til barnebarna??? Skal spørre deg først - ok? Ha en fin helg! Synnøvehilsen

Linda sa...

Fantastisk fin kjole! Synes det stoffet var enormt lekkert, og flott med den rød ribben til :)

Magnhild sa...

Så herlig sommerfuglstoff på kjolen! Nydelig var den!

Tonje Sara sa...

Tusen takk for kommentar på kjolen min!
Stoffet du har brukt her i kjolen var jo bare helt sommer-herlig!! Artig med ribbkanter på denne kjolemodellen og de buksene du lager er jo bare helt smashing:)

SiriR sa...

Så stilig med ribbkant på kjolen, det ble veldig fint.

Og buksa var jo bare fantastisk kul!!

.:. Christine .:. sa...

For en nydelig singoallakjole! Det stoffet var helt meg - tror jeg må inn på Sydilla en tur:) Som vanlig helt smashing produkter du lager, barselgaven var kjempefin den også.

fabelblå sa...

Så fint det vart med ribb på kjolen! Og stoffet var heilt sommer-perfekt :)

MinaMirakel sa...

Underbar singoalla!/Åsa

HanneLT sa...

Ser du koser deg med hjemkommen maskin. Masse flotte plagg:)

LilleLeo sa...

Toppen var bare utrolig skjønn! For et herlig stoff! Det kunne liksom ikke vært annet enn rød ribb til heller. Buksen var skjønn!