Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 24. juni 2011

HURRA HURRA HURRAAAAAA!!

Jubel i heimen for igår kom nemlig min kjære overlock symaskin tilbake fra service. Fytti det er nesten bedre enn sjokolade jo...!
Og hva er vel mer naturlig velkomst enn å feire med fargeglade stoffer som blir til skjønne små plagg?
Først ut er ett barselsett til ei lita snuppe som nettopp kom til verden. Kaninstoffet er fra Cetho, interlock fra sydilla og en bit grønn ribb fra Stoff og stil. Settet er str 68 og er kjempefint både som sommersett og med langermet body og strømpebukse under.Den lille tulla har en storesøster på 2 år og da er det nesten viktigere med gave til henne. Det fikk bli en kjole i herlig fargeglad stoff fra Jny design, kantet med interlock fra sydilla. Str 98 på kjolen og så er den nok passelig i noen år fremover, sist som tunika.


Og endelig kom merkelappene fra World wide label. Det tok litt tid men var vel verdt å vente på. Jeg syns de ble kjempefine. Utrolig gøy med ny logo som også har funnet veien til visitkortene mine.

7 kommentarer:

Løvebrøl og apestreker sa...

Gratulerer med nye lapper, og det var herlige klær som ble resultatet av "reunionen" med overlocken!

Hegeslilleboble sa...

Knallfine kler, godt du fekk vennen din tebage nå:).

Ann Kristin sa...

Så nydelige sommersett! Kan tenke meg det var godt å få igjen symaskinen sin! jeg savner min...

dorabella sa...

Jättefint set!

momtofatdogs sa...

I really love that "wave" fabric! Too bad it's not available here in the USA. It is adorable.

Sam

Janet sa...

Oi, oi, oi. Så mange deilige plagg! Tenker du sitter parat nå ;)
Ps; ikke glem familien ;)

LilleLeo sa...

Fine, fine klær, jeg falt spesielt for det første settet, det var bare adorable! Og du, de visittkortene var utrolig fine! Jeg har akkurat fått fra VistaPrint og de var så som så. Ikke var den svarte streken jeg skulle ha som ramme med heller. Hvordan var prisen derfra?