Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 24. juni 2010

En ny reise-på-ferie-kjole må man ha!

Denne sydde jeg kjapt igår til Annika.Snart setter vi kurs mot Sverige og da fikk jeg lyst å sy en enkel og behagelig kjole til bilturen. Jeg gadd ikke å bruke mønster så denne klippet jeg utfra en kjole Annika har fra før og justerte litt. Burde jo tegnet mønster for den funka superbra, men pytt:) Str 5-6 år, stoffer fra Cetho design. Gleder meg til jeg kommer over grensa,der ligger nemlig pakke fra Bibbis textil, Tygpyssling og en finsk nettbutikk Metsola og venter på meg. Heldigvis er det lettere å få tak i stoffer i Norge også nå når Cetho har tatt inn Znok, Jny og Jofotex- og Sydilla har masse Hilco stoffer, men litt "snop" måtte bestilles alikevel.

3 kommentarer:

Krimskrams sa...

Åh så härligt det här fordonstyget var i rosa! Synd att jag inte har råd att köpa på mig alla fina tyger som dyker upp. Underbar klänning :-)

rockefår sa...

Den kjolen så deilig ut! Kjekt å se stoffene "i levende live" som et plagg. Jeg er jo ikke så rosa selv, men datteren elsker det så kanskje jeg må vurdere dette.

Takk for kjapt svar! Trur jeg satser på en prymtang - jeg syr jo tross alt beskjedne mengder klær.

Anonym sa...

Tøff kjole i kult stoff, og den ser veldig, veldig behagelig ut.