Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 24. juni 2010

Bursdagsgave

Det er noen måneder til gaven skal gis men jeg rekner ikke med bursdagsbarnet leser bloggen;) Denne er til nabojenta.Jeg spurte om hun ville jeg skulle sy gave til henne når hun fyller året.Ja det ville hun men hun skulle IKKE ha noe rosa..hehehe Lilla var ønskefargen og lilla ble det! Mønsteret er tegnet utfra ett t-skjortemønster.Samme metode som den rosa kjolen til Annika-klipp i vei og gi beng i mønsteret..hehe herlig! Nyyyydelig uglestoff fra Jofotex og lysere lilla interlock fra cetho. Str 116

6 kommentarer:

Liten og stilig sa...

Den kjolen var kjempesøt. Er veldig glad i lilla selv ;-)

Magi© sa...

Kul og veldig anvendelig!
Den blir ho nok glad for!

HobbyMegHer sa...

Utrolig søt den ble!
Flott fasong!
Og kjolen under her likeså. :))

Klem, Lille-T.

MinaMirakel sa...

Underbar, älskar det tyget!/Åsa

OttoPippi sa...

Så fin! Jag gillar verkligen de avvikande ärmarna och den matchande mudden i halsen! Uggletyget är fortfarande ett favvotyg :-)

6-barns mamma sa...

Ååååå vad glad jag blev, tänkta titta i din blogg igår - och fann den inte på min favoritlista??!! Funderade lite på hur jag skulle finna dig igen, och idag då jag satt en stund och kollade igenom min lista igen då fann jag den igen!!!! Blev så glad, tycker du syr så fina saker!!!!