Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 22. juni 2010

2 søte bodyer

Nok ett nytt bodymønster.Denne gang tegnet av en kjøpebody jeg fikk av mor min igår. Stoffene fra Cetho dumpet ned i postkassen idag og ble vasket med en gang.Må si jeg liker Interlock mye bedre enn stretch jersey.Spesielt til kanting.Jerseyen bølger seg så fort. Begge i str 56.

12 kommentarer:

Benglan sa...

Fina bodys!
Jag tycker att det blir absolut bäst om man kantar med muddväv, så numera gör jag alltid det :)

rockefår sa...

Fine bodyer og fint stoff, fargene ser herlige ut.

Janet sa...

Knalltøffe!

Hege sa...

De var utrolig flotte, som alt annet du lager :-). Likte stoffet veldig godt, veldig gutt.
Men uglestoffet under her er bare helt utrolig flott!

Hegeslilleboble sa...

Kjempefine bodyer! Han gutten din får nok klær å velge i iallefall;)

Fargebarn sa...

Flotte bodyer. Har nettopp fårr samme stoffet i rosa. Håper å sy noe fint i det, men har ingen mønster på body enda...

OttoPippi sa...

Blått och gult = galet snyggt!!!

BamBuu sa...

Söta!

Anonym sa...

Åååå så gla jeg er, fordi jeg fant akkurat din blogg! Jeg sitter her helt mållås over alt du klarer å skape med hendene og symaskinen.... Så heldig dine barn er som får så masse fine klær, som du har laget! ;) ELSKER mønstrene og de skarpe fargene du bruker! Håper jeg blir like flink som deg en vakker dag. Jeg går også gravid, men med nr 1. Har termin i oktober - blir spennende ;) Får se om min lille får noe hjemmelaget en dag;) Blir å følge med bloggen din framover, har lagt meg som følger så nå finner jeg tilbake til deg igjen.
Ønsker deg en riktig fin kveld og uke.
Klem fra INgrid

Hello sa...

Åh, de är jättefina! Så fin lilleman kommer bli!

Jag kantar alltid med muddväv. Funkar bäst i evolven, tycker jag. Och Benglan här ovan också, tydligen :) Dessvärre får jag inte alls till det med singeljersey. Jag skriver dessvärre, för det finns ju så fantastiskt mycket mer färger att välja mellan om man kunde få det att funka! MEn det bara krullar sig och drar sig, så det går inte för tillfället. Möjligen kan ett framtida inköp råda bot på det, men det är då det...

krajamaria sa...

Härliga bodys du syr! Blått och gult är så snyggt tillsammans!

Retro Elephant sa...

WOW så fina!!

//Lina