Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 6. mai 2010

Så forminsker vi litt...

Da har jeg prøvd å forminske heldraktmønsteret mitt fra str 74 til 56. skikkelig søt liten dress ble det og noen endringer må nok gjøres.Nå skulle jeg gjerne testet denne på en liten baby i str 56 da,men må nok vente noen måneder til;) Vanskelig å vite hvor smal den skal være-jeg liker ikke så godt når klærne er for vide-ikke heldrakter og bodyer ihvertfall.Syns de fleste mønster på heldrakter har ballongfasong og det er ikke noe pent i mine øyne;) Uansett herlig stoff fra Deerdots og kanting i interlock fra Cetho/Jnydesign.

4 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Jättefin!! Gillar verkligen färgerna på denna. ! Du är så duktig :-)

Anonym sa...

ååååå du er bare så fantastisk flink!!! Nydelige heldrakter, alle sammen og jeg digger stoffene! kløverstoffet var jo råstilig.
Takk for inspirasjonen! Kan jeg linke til siden din?

Anonym sa...

Knallfine dresser vennen!!! Du er superflink!

Klem Hege

5ara sa...

söt dräkt