Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 5. mai 2010

Hohoi!!!Fantastiske stoffer!!!!!!!!!!

Noen så nydelige stoffer da!!Deerdots kommer dette fra og jeg har fått hjem noen meter i gul og i hvitt med blå kløver.Jeg bare digger det!Skal nok straks få klippet og sydd litt av det blå også.Herlig interlock kvalitet-dette stoffet håper jeg kommer i rødt/hvitt og grønt/hvitt også...blir ikke lei prikker og kløvere med det første. Kantet med brun interlock fra Jofotex og knapper fra KAM og lykkedragen. Str 68/74 og mønster er eget. Denne håper jeg lillebror etterhvert kan bruke.

9 kommentarer:

Janet sa...

Kanon! Den minnet meg om stoffet på en lue som Thomas hadde da han var liten. Mora hadde spart på den, og kom med den til Henry nå. Skikkelig retro, altså!

Snedig Snelle sa...

Så utrolig fine ting du lage! Nydelig stoff i perfekte fargar. Kjempefint!

Onomak sa...

Det här tyget är så superfint! Passar verkligen till en sån här dress.

TRI o MAR sa...

Jättefint! Jag bara älskar gult och brunt!

Litefrø sa...

Nydelig stoff ja!!! Og kjempeflott heldrakt! Inspirerende å se alt det flotte du tryller frem på maskinene dine:)

sjeroks sa...

Den er bare helt fantastisk nydelig blondie:) Jeg bare elsker det stoffet, det er sånn MÅ HA stoff;P
Gleder meg til å se lillebror i den. han kommer til å bli så nydelig i alle de hjemmesnekra klærne.:)
Ha en kjempe fin kveld
klem fra siri

.:. Christine .:. sa...

Noe så nydelig da! Akkurat sånn som jeg også liker det:) Nå er den rosa knytebuksa med campingvogner på blitt for liten til Oda, men jammen har hun ikke brukt den lenge. I 5 måneder passet den, og selv om den på slutten var litt trang måtte jeg ha den på henne når hun var hos fotografen. Så når vi får bestilt bildene skal jeg ta bilde av bildet så du får se:)

rockefår sa...

Herlig, herlig, herlig stoff som du har tryllet om til en nydelig heldrakt.
Du er ikke sein om å få tak i godbitene og lage fine ting av dem-alltid gøy å følge med deg!

Venke sa...

Nydelig dress! Takk for kommentar inne hos med. Jeg tok utganspunkt i heldressene i Symagasinets januarnr i år. Gjorde den mer saggete og la til stoooor hette:)