Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 9. april 2010

Undertøy og bukser.

Sett til ett søskenpar har jeg fått kosa meg med idag. Mønster på alle delene er en kombinasjon av flere som jeg har mekka litt på og fått slik jeg ville.Det er vel egentlig det jeg oftest gjør,kombinerer ulike mønster og så legger jeg til eller trekker fra litt her og der. Stoffer er fra Cetho, Jny design, Mjukatyger og stoff og stil. Det gule settet er i str 110/116 og det oransje er i str 86. (Enkle bukser 290 pr stk,undertøysett 290 og 350)

11 kommentarer:

Maja sa...

Kule sett. :D

Johanna sa...

Men så underbara, jättesnygga, set. Makalöst coolt/Johanna

jenny sa...

Supersnyggt! Tyget är kanon till underkläder!

rockefår sa...

Kjempefine sett!

Jeg er litt svak for gult (også) for tida, og lurer på "hvilken velour" du har brukt i den gule og brune buksa, og hvor har du kjøpt den?

God helg fra Paris!

Heilt spesiell sa...

Rockefår:Jeg får ikke til å legge inn kommentar hos deg-prøvde igår også..ville skryte av den anda.
Men dette er en bit fra Mjukatyger-men den beste er den varmgule til Jofotex syns jeg:)

Älskade Hjärtegryn sa...

Tuffa set :)

litlokalen sa...

For nokre herlege sett du har sydd. Veldig lekre farger!

Hege sa...

Hei! Ikkje fyrste gong eg er innom, men fyrste gong eg legg att kommentar:) Kjempeflotte undertøysett, og veldig mykje anna lekkert her inne med deg! Kjem tilbake snart..

Hege sa...

Hei! Ikkje fyrste gong eg er innom, men fyrste gong eg legg att kommentar:) Kjempeflotte undertøysett, og veldig mykje anna lekkert her inne med deg! Kjem tilbake snart..

Retro Elephant sa...

Underbara! Så fina tyger också!

//Lina

MinaMirakel sa...

Coola set, gillar båda!/Åsa