Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 1. april 2010

Kjole og tights + litt av stoffsamlingen min...

Da er ene bestillingen ferdig.Kjole og tights sydd på mål,ca str 8 år.Spent på om dette passer siden jeg vanligvis ikke syr så store klær. Jenta som skal ha dette ønsket seg noe lilla så da får hun jo selvsagt det. Annika har godkjent og var rimelig missunlig gitt...men hun har jo ikke akkurat lite klær så jeg kan ikke sy ny kjole til henne hver gang noen andre bestiller av meg;) Mønster er egenmekket og stoffer er fra Cetho/Jny design,Jofotex og Tygpyssling. (560 for kjolen,340 for tights) Og så en liten sniktitt inn i stofflageret mitt...foreløpig får disse plastkassene duge men etterhvert vil stoffene få egne hyller på det nye syrommet mannen bygger på loftet.I disse kassene er det meste av stretch stoffer utenom ribb og litt fleece..bomullstoffene har jeg ett annet sted;) Litt å velge mellom ja men skulle gjerne hatt enda mer:)

5 kommentarer:

Findus sa...

Kjempefint sett du har sydd ;) Mange godbiter i de kassene der !! Man har jo ALLTID lyst på noe nytt, eller ...???

Fortsatt God Påske !!

Litefrø sa...

Nydelig sett! Og så mye flotte stoffer du har!!

JuMel sa...

Underbart set som så många andra du gjort! Glad Påsk!

Sandra -Vildkatten sa...

ojojoj va många fina tyger du har. Håller med, finns alltid plats!?!? och behov av mer tyger. Fin klänning.

Fit mum sa...

Så flott jentesett du har sydd!!