Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 1. april 2010

En til..

Nå begynner det å tynnes ut i glidelåsene mine så her ble det en kortere variant.Ikke så praktisk men tror det skal gå bra.Må nok ut å shoppe litt glidelåser på påskeaften tenker jeg-det var utrolig gøy å sy når jeg først fant ut hvordan det skulle gjøres. Jeg skulle egentlig starte på en bestilling nå men siden det er endel kjekkere å sy enn å tegne mønster så måtte jeg bare starte dagen med denne buksa;) Har testet om den stripete ribben fra Jofotex var venner med coverproen og det var den gitt.Kjekt mitt litt variasjon. Uglestoffet er fra Jofotex det også og størrelsen er 56. Uglene havnet litt på skrå ser jeg nå..Satser på det ikke viser når den er i bruk.

3 kommentarer:

Rikans sa...

Super mysiga brallor:) Blev sugen på att sy bebiskläder jag med.....

Hello sa...

Det kommer inte att synas! Så välklädd han blir, lillebror.

Alice sa...

Jättefin och lite oväntad kombination. Jag kommer nog stjäla idén. Jag fick nyligen tag på en jättefin randig muddväv i fler olika nyanser av turkos.

Det är väldigt mycket fint du gör för övrigt.