Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 17. februar 2010

En magisk vårkjole..

...denne kjolen forelsket jeg mett rett å slett litt i..og jeg bør nok ikke vise den til Annika ihvertfall for da blir hun litt misunnlig tenker jeg;) Bestilleren ville ha en prinsesse/jentete kjole og gjerne med en stor blomst på. Jeg er ikke noe flink til sånne prinsesse greier men syns resultatet her ble vakkert og så kjenner jeg nesten lukten av vår når jeg ser på kjolen. Str 116 og stoffer kommer fra Jofotex, Cetho/jny design og litt Frotte`fra Mjuka tyger. Denne skal få følge av en nikkers eller tights-men det har vi ikke helt bestemt enda;) Mønster: eget! Blomsten er inspirert av flere bloggere.Jeg har sett mange varianter av applikasjoner der de er gjort litt mer tredimensjonale.Veldig stilig så jeg måtte jo teste da. Tidkrevende men gøy. Jeg måtte feste bladene litt fast etterpå da for ellers "fallt" de ned.

24 kommentarer:

Litefrø sa...

Gosh for en lekker kjole!!! Skikkelig vårfrisk!

Bravo sa...

For en NYDELIG kjole!!

Minelo sa...

Underbar, med superfin applikation!

Kaoz sa...

Dette ble absolutte en jentete/prinsesse kjole med den helt spesielle vrien som bare du får til =D Lekker og vårfrisk, og blomsten er bare nydelig!

Annabell sa...

Den var utrolig nydelig.

minon sa...

Wow! Denne var fantastisk fin!!

SiriR sa...

Skikkelig prinsesselekker:)

SiriR sa...

Hei igjen,
leste akkurat de siste kommentaren på innleggget under ang Ottobre design. Jeg er visst like skyldig som deg, da jeg også har brukt deres mønster som utgangspunkt for klær jeg har solgt. Ops, hadde ikke peiling på at det ikke var lov. Har visst tenkt akkurat som deg! Nå skjønner jeg at det må endres på..

Ha en fin dag:)

Anonym sa...

Stilig kjolemønster og veldig søt blomst!

JuMel sa...

Underbar! Så väldigt fin applikation och vilka härligt sommriga tyger!

Äppel Päppel sa...

Åh, vad läcker! Den är verkligen vårig...åh, vad man längtar! Jättefin applikation, man blir verkligen glad av den här fina klänningen!

Anonym sa...

Noe av det fineste jeg har sett :)

mamma i nord sa...

Denne var utrolig fin. Lekkert med sånne 3d aplikasjoner.

sorkmor sa...

vilka härliga färger, ger en hopp i vintern om att det blir vår någon gång :)

LilleLeo sa...

Knallfin! :D

LilleLeo sa...

Knallfin! :D

HobbyMegHer sa...

Herlig- herlig -herlig!!!
Jeg har også sittet og sett på de "applikasjonene". var det på en tysk blogg jeg så senest i dag?
Stilig!

Stor klem, Torunn. :)

Shamu sa...

Nydelig kjole og morsomt å se at flere og flere prøver seg på 3D applikasjoner. Det er kjempekult og gir den helt spesielle vrien.
Kjolen ble lekker!!

Charlotte Kleven sa...

Hurra hurra...dette er kjolen til min prinsesse....nyyydelig er ordet....og helt klart et anntrekk som må taes bilde i hos fotografen til sommeren..klem Charlotte og Celine

Fia sa...

Jippiee! Snart är det vår!
Superläcker- vågar inte visa min lilltjeja den här bilden..då kommer hon yla efter att hon ska ha en också!

OttoPippi sa...

Applikationen är GRYM!!!

Kristine sa...

Utrolig nydelig kjole, inspirerte meg veldig! Lengter etter vår og sommer når jeg ser den fine blomsen! Sånn må jeg prøve på en gang!

Camilla sa...

Den kjolen var driiitlekker!!!

Solfrid sa...

Kjempe stilig kjole. Du er virkelig flink å sy altså:)