Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 13. desember 2009

Joggedress

En til joggedress idag.Jeg må henge i for å bli ferdig med julebestillingene;) Denne er str 3+.Alle stoffer fra S&S tror jeg..Litt usikker på velouren-mulig den er fra Mjukatyger.Denne gang fikk buksa en liten lomme forann istedetfor applikasjon.Gøy med forandring og de fleste i den alderen er jo veeeeldig glad i lommer da:) (350 for genser,290 for bukse)

5 kommentarer:

Äppel Päppel sa...

Underbart set! Härliga ränder!

Ett Tu Tre sa...

Visst ska det vara fickor i den åldern. Minns när bara sydde bakfickor på ett par byxor till yngsta dottern i höstas, och så arg hon blev. så fickor är helt rätt! Snyggt med gröna byxor till den randiga tröjan också!

Mockolini sa...

Syggt set, härligt med randig ficka och tröja till det gröna =)

SiriR sa...

Så kule joggetøy sett du har laget!
Jeg liker også sånn lomme foran, blir stilig på:)

mamma i nord sa...

Dette settet var også fint. Arti med den lomma foran.