Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 4. oktober 2009

Litt nytt herfra:)

Ruskeværet i helga kombinert med første frilørdagen siden juni har resultert i litt klær som endelig er ferdig stillt. Først ut er en knytebukse til ei jente som er veldig glad i stjernene og månen.Jeg viste den til min treåring og fikk kontant til svar:" Ei banan mor!"...får håpe mottakeren ser det er en måne;) Interlock fra Jnydesign og velour fra S&S.Mønster er eget. (390 kroner) Deretter body og bukse i str 80/86, tunika og tights i str 3-4 år. Alle stoffer fra Jnydesign. Dette er til salgs. (280 body,290 bukse,300 tights,350 tunika)

5 kommentarer:

Bekkaen sa...

Kjempeflotte klær du lager!

MinaMirakel sa...

Åååh vad fina kläder du gör, det är verkligen syväder nu!/åsa

fru-jansen sa...

Litt nytt du liksom!?
Skal si du er effektiv når anledningen byr seg!
Alltid like flott og inspirerende ;o)

Kaoz sa...

Tøff bukse, og nydelige sett!!

Hello sa...

Åh, så fint! Både månar och syskonmatch