Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 8. oktober 2009

Knytebukse og genser

Nå tar jeg igjen mot litt bestillinger,men jeg gikk lei i sommer av å sy plagg som var like noe jeg hadde sydd før.Derfor tar jeg kun imot bestillinger hvor jeg får velge endel selv.Her ville kunden ha rød knytebukse med genser som matchet.Eneste kriteriet jeg fikk var at hun ikke var glad i sort og ønsket at buksen skulle være i velour.Det er gøy og da syr jeg kjapt ett sett.Og klærne trenger ikke være like når man har så mange farger og stoffer å velge mellom. Dette er jo tross alt en hobby for meg så det er viktig at jeg ikke stresser men koser meg når jeg syr,og det gjør jeg nå! Tilbake til settet.Dette er str 1-2 år.Stoffer fra Jnydesign,Jofotex og S&S. Jeg bare elsker dette skyestoffet.Fantastisk mykt og en drøm å sy i! (390 for buksa og 300 for genseren)

12 kommentarer:

Strumpetossa sa...

Sååå fint!!

Doris_Assar sa...

Superfin!!!

lillepooh sa...

Så hyggelig å se du kreerer igjen!

-Herlig, som alltid!

JuMel sa...

Ååååå vilket härligt set! Underbart helt enkelt!

duBedåre sa...

Så utrolig kult sett!! Flotte farger og stoffer, og proff finish som du alltid har. Flink, altså!

MinaMirakel sa...

Urgulligt!/Åsa

Äppel Päppel sa...

Det är helt enkelt ett underbart set! Härliga färger och tyger!

g u r o sa...

Dette trur eg må vere ein av mine favorittsett av deg, altså! Superfint å kombinere det raude og det blå, og "molntyget" er jo berre fantastisk da! (-eg har ikkje sydd i det sjølv, men trur eg må kjøpe det ein vakker dag...)

Kos deg vidare!

Gulludden sa...

Superfint!

Barbros lille atelier sa...

Kjempefint! Enig med deg at frie tøyler er det beste!

SiriR sa...

For et fint sett! Du er så utrolig flink:)

Kort og Søm sa...

Kjempe fint sett!!
Fredrikke :o)