Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 16. august 2009

Inspirert av Gekko!!

Etter å ha sett de søte hjelmluene Gekko (gekko-attsyengecko.blogspot.com)lagde av de nye skyestoffene måtte jeg bare teste en selv.Og disse er geniale til å få bort litt stoffrester.Man kan jo ikke bruke alt av rester til applikasjoner heller;) Litt usikker på størrelse da siden de mønstrene er beregnet på stumme stoffer..noen som har testet samme? Uansett genialt enkelt og gøy!Hva mer kan man ønske seg? Str 3 måneder (150 kroner)

3 kommentarer:

Brita sa...

Følger ivrig med på bloggen din, så masse inspirasjon å hente for en fersking som meg:-)
Lurer på hvor du får kjøpt de stretch-skråbåndene? Lager du de selv eller får en kjøpt slike sånn som med vanlige skråbånd..?
Takk for svar:-)
Brita

Heilt spesiell sa...

De lager jeg selv:) Skjærer til og så har jeg en egen symaskin med ett kantbåndsapparat på som jeg bruker når jeg syr.Du kan gjøre det på vanlig maskin ved å bruke tvillingnål:)

Brita sa...

Hmm, hørtes avansert ut, trur ikke jeg kan bruke tvillingnål på maskina mi... Vet du om det finnes å få kjøpt ferdige slike kantbånd da?