Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 10. august 2009

2 kjoler:)

Disse kjolene er bestillt og er i størrelse 7-8 år og 1-2 år. Kunden har bestemt stoffer og jeg må si det ble en herlig kombinasjon med grønt og lilla. Velour fra Jny design,ribb og elefanter fra Jofotex. (390 for den minste kjolen og 520 for den største)

5 kommentarer:

Minelo sa...

Superfina klänningar!

Mockolini sa...

Jätte härliga gillar färgerna ihop =)

MinaMirakel sa...

Underbara!/Åsa

Helena sa...

Jättefina klänningar! Jag stod precis i helgen och klämde på det lila elefanttyget och funderade på att klippa i det. Det får väl bli till helgen då man förhoppningsvis får lite sytid :-)

Therese Simonsen sa...

Disse var superfine! :-)