Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 23. juli 2009

To kjoler og en body

Da kom endelig vliesofixen og jeg kunne fortsette bestillingene jeg har inne.Neste på lista var 2 kjoler til en fast kunde av meg.Jenta der i huset begynner å få noen heilt spesielle plagg i garderoben sin og det er gøy! Kunden har valgt stoffer og sammensettninger og jeg syns resultatet ble lekkert! Størrelse 7 år er kjolene men med forlenget ribb så den kan brukes lenge!Mønster er eget og stoffene kommer fra Jny-design,Jofotex og mjuke tyger.Bodyen er i str 80. (470 pr stk for kjolene og 280 for body) Og her ser dere hva jeg fikk hentet i posten idag.Jeg har handlet endel tråd ol.hos Bibbis textil.Super service og rask leveranse.Prym tangen var fantastisk i forhold til å bange knappene i med hammer.

9 kommentarer:

Aleisa sa...

vad kostar ungefär en sånt tange, skulle behöva en.

Anonym sa...

Flotte kjolen - igjen :) Du lager stilige klær!

anna sa...

Så fint! Du är så himla produktiv!!
Bibbi är toppen :-)!!

Madelene sa...

Hur beställer man från Bibbis? Riktigt fina klänningar!

Minelo sa...

Vilka härliga kläder!

Snajgel sa...

Hej, kika in här för första gången, vad mycket fint du gör.

var den bra prym tången. den vill jag med ha.

Satu

Aleisa sa...

tack så mye för hjelpen

Anna sa...

Hej hej,

har du köpt bodymönstret från Stoff och Stil. Ottobre hade ett liknande för några år sedan, men det är jättestort i storleken och jag behöver göra om det i varje storlek. Kan man fortfarande beställa bodymönstret från Stoff och Stil??

Du kan se hur min body blev på www.ponny.nu/blog

Och tack för en bra blogg med massa bra tips. Förresten vad kostade Prymtången och hur beställer man den från Bibis tyger?

Anna
www.ponny.nu/blog

Hello sa...

Härliga klänningar! Min 7-åring skulle dessvärre aldrig ta på sig nåt sånt... Tur att jag har en treåring som kan ståta i sin alldeles egna Heilt spesiella klänning!