Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 16. juli 2009

Selebukser

To selebukser i velour bestillt til tvillingene N og B ;) Moren hadde lyst på mørkeblå bukse med litt freshe farge på så da ble det gule flodhester denne gang.Velour fra S&S og flodhester fra Jofotex. Str 92 (390 pr stk)

10 kommentarer:

Minelo sa...

Söta byxor, och är tvillingarna lika varandra, så finns det inte längre någon risk att någon tar fel på dem med dessa byxor.

lillepooh sa...

Hehe... Så morsomme bukser!

g u r o sa...

Så mykje fint du lagar! Eg blir nesten heilt sveitt...du er jo supereffektiv!! Eg ser berre på datoane for publiseringane, og lurer på om du verkeleg rekk å sy noko nytt, fint og vellukka kvar einaste dag! Det ser bra ut!! Lukke til vidare! :)

Mockolini sa...

så härliga; roligt med bokstäver som detaljer =)

Gunnhild sa...

skikkelig herlige!!

Madelene sa...

Guuud va snygga! Gillar färgerna! ;0)

anna sa...

Underbara! Man blir glad av dem!!

Monica sa...

Superflotte bukser!! Ble virkelig sprekt med gult i kantene!
Venter i spenning på det neste som kommer fra deg!!
Ha en fin dag!

rockefår sa...

Så morsomt å se fargevalget, jeg er langt fra like effektiv som deg, men klipte samme farge og form til min eldste her om dagen, og tenkte jeg skulle bruke gul ribb... Skal ikke se heilt bort ifra at vi har litt lik smak - jeg synes iallfall du lager kjempemye fint. En fryd å se både fargesammensetning og alle de fine stoffene dine!

Doris_Assar sa...

Stentuffa!!!!!